dinsdag 12 februari 2013

Het geboortekaartje......

Zo daar is hij weer en dit keer gaat het blog over het geboortekaartje van Milou. Nou is dat nu zo bijzonder zullen jullie wel denken, een kaartje is toch “gewoon” een kaartje. Je laat even weten wanneer het geboren is, hoe laat is ook wel leuk en voor de liefhebbers staat er soms ook een gewicht of lengte bij. Wij doen dat ook, maar het mooie van deze kaart is dat wij er wel een verhaal bij hebben. Nicole en Roos hebben samen het internet afgestruind en hebben uiteindelijk iets gevonden waar we iets mee konden. Wel moest er nog het een en ander aan verspijkerd worden en dat is gedaan door Ilse Meijroos. De dame woont bij ons in de buurt en is ook een soort van vriendinnetje. Ze heeft een eigen bedrijfje in het maken van unieke en originele geboortekadootjes Klik Hier. We hebben haar gevraagd of zij onze wensen kan verwerken in het kaartje en ik moet zeggen dat het precies is wat we wilde.

Om te beginnen is Milou haar tweede naam Fleur. Iets waar we geen moment over na hebben gedacht. De rest wat er staat is “gewoon” standaard. De voorkant word een ander verhaal. Zoals jullie zien zitten en er twee meisjes en een beer op het strand. De beer heet Bina, de lievelingsbeer van Fleur. Het was de bedoeling dat de beer met Fleur meeging, maar door een “lijntje” kregen wij te horen dat Bina hier bij Roos moest blijven. De twee meisjes zijn uiteraard Roos en Milou. Roos verteld daar alles over hun grote zus Fleur. De vlinder die jullie zien dat is Fleur. Fleur vond vlinders erg mooi, vandaar de vlinder. Alles speelt zich af op het strand in Curacau. De Grote Knip om precies te zijn. Het strandje waar we ooit nog eens naar terug willen. Voor de rest zien jullie ook ons adres. Iets waar ik even over nagedacht heb, want je weet tegenwoordig maar nooit. Toch heb ik besloten om het even neer te zetten. We krijgen via de mail, sms en facebook vragen daarover, vandaar.
Voor de rest wil ik iedereen bedanken voor alle kadootjes, kaarten, bezoekjes en lieve berichtjes. Het doet ons nog steeds erg goed en vinden het erg fijn dat we weten dat we nog steeds niet alleen zijn. Dank jullie wel daarvoor.




Laafje Joost

11 opmerkingen:

  1. Lieve mensen,
    Wat was ik benieuwd en wat een apart kaartje is het geworden,schitterend! Hoe ze daar zo met zijn drietjes zitten....echt heel mooi!
    (diana onbekende bloglezer)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kippevel, zo mooi.
    Geniet met volle teugen van dit nieuwe wonder, en die vlinder..... die houdt alles in de gaten en waakt over haar beide zusjes.
    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In een woord...prachtig !!

    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Koude rillingen......maar ook een heel warm gevoel!
    Prachtig....

    Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig, kippenvel, tranen in mijn ogen!!! Zo mooi gefeliciteerd met jullie derde dochter liefs jacqueline (tijdje niet meer gereageerd mr wel je blog blijven volgen)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig, kippenvel, tranen in mijn ogen!!! Zo mooi gefeliciteerd met jullie derde dochter liefs jacqueline (tijdje niet meer gereageerd mr wel je blog blijven volgen)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve familie,

    Wat een ontzettend mooi, bijzonder en origineel kaartje. Met vooral een mooi verhaal dat er achter schuil gaat. Roos en Nicole, petje af voor dit mooie ontwerp! Geniet lekker met zijn allen van jullie lieve Milou

    Liefs van familie Bosman (kevin)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tja, hiermee krijg je mij ook stil........wat een mooi kaartje.....alles en iedereen zit erin ! Hartelijke groeten, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik las bij Hanneke op FB al dat het zo'n mooi kaartje moest zijn en dat is het inderdaad. Ik werd er stil van.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooi en bijzonder. Ik vind het vooral erg mooi dat Fleur er gewoon bij staat. Dat maakt jullie zo speciaal. Petje af voor dit zo speciale geboortekaartje.
    Liefs van Maaike (onbekend)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ook in Utrecht bij Originele Geboortekaartjes kun je mooie kaartjes bestellen :)
    http://www.originelegeboortekaartjes.nu/geboortekaartjes/

    BeantwoordenVerwijderen