maandag 4 februari 2013

De eerste pillen zitten erin.......

Zo lieve mensen, daar is de aanstaande vaderlaaf weer met een kleine update. Vanmorgen hadden we dus meldingsplicht in LLZ en uit de gesprekken bleek dat Nicole het allemaal goed had begrepen. Het gedoe van afgelopen zaterdag lag dus echt aan dat stomme wijf. Erg jammer, maar we hebben het even losgelaten en concentreren ons nu volledig op de buik van Nicole.

Vanmorgen dus meldingsplicht en na de standaard controles en het inwendige onderzoek heeft de gynaecoloog dus besloten om de baarmoedermond van Nicole een handje te helpen. Dit wordt gedaan doormiddel van een pilletje. Ze heeft er in totaal drie gehad en nu is het afwachten. Het zou zomaar kunnen dat er vannacht iets gebeurt, maar dat Catoo nog twee dagen blijft zitten sluiten we ook niet. Prima en we zien het wel.
Feit is wel dat moeders een nacht in het ziekenhuis moet blijven en om eerlijk te zijn vind ik dat helemaal niet erg. De sfeer is weer zoals hij moet wezen en dat betekend dat de zustertjes, verloskundigen en gynaecologen allemaal erg lief en aardig zijn. Er word duidelijk verteld wat ze willen en zo nu en dan kan Nicole haar ei even kwijt. Precies zoals het hoort en met die gedachten vlieg ik even me bed in. Nogmaals, het wordt spannend, maar dat het gaat gebeuren is zeker. De vraag is alleen…….wanneer.

Welterusten allemaal en tot morgen, overmorgen of overovermorgen.

Laafje Joost 

5 opmerkingen:

  1. Beste familie,
    Als meelezer op de blog van Lowie kan ik de spanning die jullie nu voelen helemaal begrijpen. Een domme gyneacoloog is wel het laatste waar je op zit te wachten. Hopelijk kunnen jullie snel jullie kleine meisje gezond in jullie armen sluiten. Heel veel sterkte met de komende bevalling en als ervaringsdeskundige kan ik zeggen de derde is echt een kadootje (in jullie geval een Catootje)Fleur zal over jullie waken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo spannend.... blijkbaar doen de pilletjes goed hun werk.... laat maar komen die mooie roze wolk, Fleur zit er op haar wolkje al heel dichtbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed om te lezen dat de sfeer goed is in het ziekenhuis. Een voorspoedige bevalling gewenst!
    Lieve groet,
    Lia (bloglezer)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wacht met spanning af!
    Fijn dat de sfeer in het LLZ nu goed is.
    Nu alle concentratie op de bevalling.

    Liefs Conny

    BeantwoordenVerwijderen