zaterdag 2 februari 2013

Controle Nicole deel 2.....

Donderdag 31 januari 2013

Vandaag was er weer een controle gepland in het LLZ. Weer piesen, meten, voelen en wachten. De verpleging was prima, het liep lekker en er waren duidelijke afspraken gemaakt. Gevolg….Nicole verliet het ziekenhuis met een blij, zeker en goed gevoel.
Wat is er nu afgesproken. Niets bijzonders, maar het komt erop neer dat Nicole zelf bepaald wanneer we gaan starten met inleiden. Ja lieve mensen jullie lezen het goed, Nicole word ingeleid en dat is iets wat wij erg fijn vinden, want mevrouw is er klaar mee. De gynaecoloog heeft vandaag groen licht gegeven en als moeders het wil kunnen we vrijdag al starten. Dit hebben we in overleg met de verloskundige niet gedaan, omdat het voor de baby toch net iets beter is om even drie dagen langer te blijven zitten. Daarnaast is Nicole er lichamelijk nog net niet klaar voor en die drie dagen kan zij dus ook nog even goed gebruiken.

De afspraak is nu dat we zaterdagochtend nog even terugkomen voor controles en alles dan nog steeds hetzelfde is mag ze weer naar huis. Is er toch iets mis dan houden ze haar en kunnen ze haar en de baby 24 uur per dag “bewaken”. Maandag wordt en dan weer bekeken hoe Nicole er lichamelijk voor staat en met een beetje geluk word de inleiding dan gestart.
Het groene licht wat we kregen van de gynaecoloog doet Nicole goed en dat is nu precies waar het om draait, want stress kan een zwangere vrouw niet gebruiken en de mijne met haar achtergrond zeker niet.

Een ding is zeker……..het word spannend.

Word vervolgd……

Laafje Joost

2 opmerkingen:

  1. Lieve mensen,

    HEEL HEEL VEEL STERKTE!!!JULLIE DOEN HET GOED!!
    (onbekende bloglezer Diana)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spannend is het zeker allemaal.
    Leef met jullie mee, en wacht gespannen af,hoe Catoo werkelijk gaat heten!

    liefs Conny,

    BeantwoordenVerwijderen